Crna Gora    Facebook Twitter Instagram SASA Markets LinkedIn SASA Markets

Trade on Financial Markets

Where Opportunity Meets with SASA

Start Trading Now!

Profil Kompanije

SASA Markets je trgovački naziv kompanije Sasa Capital AD. Sasa Capital su osnovali profesionalci koji rade u brokerskoj, bankarskoj i fintech industriji, koji su odlučili da kombinuju svoje iskustvo od više od 30 godina u industriji finansijskih investicija kako bi fizičkim licima pružili izvrsnost usluge i likvidnost koja je inače rezervisana za profesionalce. Osnažujemo svakog trgovca da preuzme kontrolu nad svojim strategijama trgovanja i tržišnim očekivanjima.

Vjerujemo da svaki učesnik na tržištu zaslužuje jednake mogućnosti kada je u pitanju trgovanje na tržištima i to smo postigli u SASA Markets sa nekim od najinovativnijih umova u informatičkoj tehnologiji i finansijskom modeliranju. Ova saradnja nam je omogućila da razbijemo barijere na globalnim tržištima kapitala kroz naše znanje o finansijskoj tehnologiji.

Pružamo vrhunsku uslugu, pouzdano izvršenje, konkurentne cijene sa jeftinim pristupom deviznim tržištima, metalima, robama i indeksima. Radimo zajedno kako bismo vodili budućnost tržišta kapitala pružajući prvoklasnu uslugu orijentisanu na klijente.

Naš tim je obećao da će ponuditi jednakost, transparentnost i efikasnost. Mi smo iskusni trgovci i razumijemo potrebu svakog trgovca da se fokusira na tržište. Zato našim klijentima pružamo besprekorno iskustvo trgovanja. Ovo je bila misija otkako smo započeli posao i ponosni smo što pružamo uslugu bez premca našim klijentima u svakom pogledu. Pokazujemo jasnoću u svakoj trgovini i pozivamo vas da iskusite razliku.