Crna Gora    Facebook Twitter Instagram SASA Markets LinkedIn SASA Markets

Depoziti & Isplate

U SASA Markets, uplate i isplate su jednostavne i jasne i oduzimaju vam vrlo malo vremena. Stalno se trudimo da vam ponudimo još više opcija za uplatu i isplatu kako bismo proces učinili još bržim i lakšim. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku.

Depoziti

Možete jednostavno uplatiti sredstva na svoj račun tako što ćete se prijaviti na svoj MySASA korisnički portal i posjetiti stranicu za depozite.

Trenutno primamo sredstva putem bankovnog transfera, međutim, stalno poboljšavamo naše usluge i omogućićemo dodatne metode u kratkom roku.

SASA Markets ne naplaćuje naknadu za deponovanje sredstava putem bankovnih transfera.

Bankovni transferi:

  • Minimalni depozit: $100
  • Vrijeme uplate: 1-2 radna dana

Napomena: Ne prihvatamo gotovinske depozite od banaka.

Povlačenje sredstava

Povlačenje vašeg profita je brz i jednostavan proces. Nudimo dva načina na koje možete povući svoja sredstva, bilo onlajn preko vašeg MySASA portala za korisnike ili popunjavanjem našeg obrasca za povlačenje i slanjem e-pošte na backoffice@sasacapital.com

Kada naša finansijska služba na osnovu internih politika i procedura kompanije primi obrazac zahtjeva i odobri ga, iznos će odmah biti prebačen na odabranu uslugu. Ovo može potrajati do 1-2 radna dana zbog međubankarskih procesa.

Da jednostavno povučete sredstva putem našeg internog portala MySASA, koji je vodeći na tržištu;

  • Prijavite se na MySASA Portal
  • Popunite formular zahtjeva za prenos podataka
  • Nakon što naše službe provjere vaš zahtjev, zahtjev će biti poslat na odobrenje i isplatu u najkraćem mogućem roku

SASA Markets ne naplaćuje nikakvu naknadu za povlačenje vaših sredstava i ne može se smatrati odgovornim za bilo koju dodatnu bankarsku i/ili bilo koju drugu naknadu nastalu kao rezultat bankovnih transfera. Imajte na umu da neki bankovni transferi prolaze kroz posredničke banke u zavisnosti od lokacije vaše banke i njenih korespondentskih odnosa, te da posrednici mogu naplatiti dodatne troškove.

Preporučljivo je da prije zahtjeva za povlačenjem komunicirate sa svojom bankom o svim primjenjivim tarifama ili naknadama.

Za više informacija o našem procesu povlačenja sredstava ili da zatražite obrazac za povlačenje, molimo kontaktirajte nas na backoffice@sasacapital.com

Withdrawal Man Image